За Униспед?

Униспед предлага услуги в областта на митническото обслужване и представителство, спедицията и складирането. С близо 24 години опит на пазара ние сме една от водещите логистични фирми в България.

Гарантираме качество и надеждност на всеки етап от предлаганите митнически, спедиторски и складови услуги. При нас работят квалифицирани специалисти, които разполагат с необходимите знания и опит, за да се справят във всякакви ситуации по обмитяване, съхранение и транспортиране на Вашия товар. Изградили сме добре развита мрежа от партньори, за да гарантираме сигурен и надежден транспорт на комплектни и групажни товари по суша, въздух и море.

Предстои отваряне на 3000 кв.м складова площ за митническо, временно и общностно складиране в непосредствена близост до Агенция “Митници” гр. Пловдив. Имаме богат опит в спедицията в България, Европа, Близкия изток и Централна Азия.

За да можете да разчитате изцяло на нас, предлагаме и застрахователни услуги, преводи и легализация, консултантски услуги по външнотърговски сделки, товаро-разтоварителни дейности и претоварване на територията на Митнически терминал гр. Пловдив.

Нашите услуги


Широкият обхват на извършвани дейности прави Униспед правилният партньор за Вашия бизнес

 • Митнически услуги - Познаваме в детайли митническото законодателство в България и ще Ви предложим комплексно митническо агентиране.
  Научете повече

 • Сухопътен транспорт - Предлагаме редовни спедиторски услуги от и за държави в Европа, Централна Азия и Близкия Изток.
  Научете повече

 • Морски транспорт - Работим с мрежа от партньори в областта на морската и презокеанска спедиция.
  Научете повече

 • Въздушен транспорт - Можем да транспортираме товара Ви до всяка точка на света бързо и надеждно.
  Научете повече

 • Групажен транспорт - Организираме групажен транспорт по няколко постоянни групажни линии.
  Научете повече

 • Митническо, временно и общностно складиране - Разполагаме със складова площ от 1300 кв. м в гр. Пловдив, където се съхраняват стоки на митническо, временно и общностно складиране.
  Научете повече

Сухопътен транспорт

icon

Митнически услуги

icon

Морски транспорт

icon

Въздушен транспорт

icon

Групажен транспорт

icon

Митническо, временно и общностно складиране

icon


Униспед има над 24 години опит в областта на митническото обслужване и представителство, транспортните услуги и складирането. Основахме компанията още през 1994 г. с основен предмет на дейност митническо агентиране. С времето развихме потенциала си и вече предлагаме пълния набор от услуги в спедицията и складирането.

Успяхме да изградим отговорен и ентусиазиран екип, който е на разположение на нашите клиенти по всяко време на деня. Благодарение на работата на нашите служители днес работим с глобална мрежа от партньори и агенти в България и света. Извършваме транспортни дейности по суша, въздух и море и ще разполагаме със собствени складове за митническо, временно и общностно складиране с площ от 3000 кв.м.Създадохме Униспед, за да помогнем на Вашия бизнес. Ние разбираме нуждите на нашите клиенти и поемаме товара на фирмите на всички етапи на движение - от експедиция на стоката, през митническото оформяне, до доставка. Избирайки Униспед, Вие ще сведете натоварването с бюрокрация и разходи до минимум.

Мисия


Нашата мисия е да помогнем на Вашия бизнес да се развива.

Визия


Нашата визия е да гарантираме бързо и качествено обслужване на изгодни цени. Ние предлагаме на нашите клиенти персонализирани решения, които работят в полза на техния бизнес.

Цели


 • Ние сме иновативна компания и винаги търсим начини как да подобрим услугите си.

 • Ние следим развитието на сектора и изпреварваме конкуренцията.

 • Ние познаваме нашите клиенти и знаем точно от какво се нуждаят те.

 • Ние насърчаваме професионалното развитие на нашите служители. Нашите служители са квалифицирани и високоефективни.

 • Ние винаги усъвършенстваме обслужването на клиенти.

 • Ние инвестираме в нови технологии и оптимизация на работните процеси.

 • Ние се стремим към устойчив растеж и изграждаме глобална партньорска мрежа.

 • Ние създаваме дългосрочни и прозрачни взаимоотношения с нашите клиенти, партньори и служители.

 • Ние спазваме моралните и етични норми на работа.

 • Ние осъзнаваме отговорността си към опазването на околната среда.Ние вярваме в непрекъснатото подобрение на нашите услуги и държим на репутацията си на коректен бизнес. Затова членуваме в утвърдени браншови организации и сме сертифицирани на най-високо професионално ниво.

Нашите членстваБългарски съюз за митническо и външнотърговско обслужване

“Български съюз за митническо и външнотърговско обслужване” е сдружение с нестопанска цел, основано през 1995 г. БСМВО обединява митническите агенти с дейност в България и представлява общата им позиция пред държавата, организации и институции.

Асоциация на българските спедитори

“Асоциация на българските спедитори” съдейства в подобряването на качеството на спедиторската дейност в България. Асоциацията членува в Българската стопанска камара, Българската търговско-промишлена палата и The International Air Cargo Association.

Стопанска асоциация - Пловдив

“Стопанска асоциация – Пловдив” е сдружение с нестопанска цел, основано през 1982 г. Основна цел на Стопанска асоциация - Пловдив е да обединява интересите и да подпомага развитието на членовете си.

БУЛТИШ - Дружество на български и турски бизнесмени

“БУЛТИШ - Дружество на български и турски бизнесмени” е създадено през 2000 г. от представители на бизнеса от България и Турция. Негова цел е да представлява техните общи интереси пред институции и организации.

Нашите сертификатиСистема за управление на качеството ISO 9001-2000, сертифицирана от TUF Nord CERT GmbH & Co.KG

certificate certificate certificate certificateНие използваме бисквитки.